In 2011 hebben wij (Henk & Anita Scheepers) Broodje Smits overgenomen van familie Smits. Zij zijn verder gegaan met het budget hotel die aan hetzelfde pand is gevestigd. Broodje Smits is al langer dan 30 jaar in Eindhoven en we hebben de naam gehouden. Daardoor is het de oudste lunchroom van Eindhoven en die traditie willen wij graag voortzetten.
’s Ochtends beginnen wij met het ontbijt voor bezoekers van het budgethotel. Die kunnen bij ons terecht voor een lekkere bak koffie en een gebakken ei. Daarna begint de haast naar het op tijd leveren van de lunches op kantoren en uiteraard de lunch binnen. De lunch, het leukste moment van de dag. Waar iedereen even rustig kan zitten en buurten.
In 2019 hebben wij de catering gedeelte gesplitst in Scheepers Catering. Scheepers Catering gaan wij langzaam maar zeker over brengen naar een andere keuken. Dit is nodig om de kwaliteit te waarborgen en ons assortiment uit te breiden, naar bijvoorbeeld warme buffetten.
Wij denken altijd met u mee en proberen aan uw wensen te voldoen. Wij doen altijd ons best en hopen bij de komende jaren welkom te zijn. Net zoals u altijd bij ons welkom bent en kan komen buurten.

lunchroom eindhoven

Heerlijke lunch bestellen?

Wilt u de perfecte lunch bestellen, bestel deze dan bij ons, wij verzorgen uw lunch met de beste zorg die u zich kunt wensen